Dia Internacional dels Museus 2020

BANNER DIM 2020 ESPAI FAR-03-06

El pròxim dilluns 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, una cita que enguany es trasllada a l’entorn virtual.

L’objectiu d’aquest Dia és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, així com pel desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles.
El Dia Internacional dels Museus tindrà aquest 2020 una celebració molt diferent. Els museus romanem tancats des del 13 de març i, a l’espera del seu torn en la reobertura dels equipaments culturals, reinventem el format d’aquesta cita amb tot un seguit de propostes virtuals. Per aquest motiu, els museus vilanovins han escollit el lema Volem estar amb tu! amb l’objectiu de celebrar aquest dia amb la participació de tota la ciutadania.


VISITA VIRTUAL: LA DONA AL SEGLE XIX

– Activitat finalitzada –

Dilluns 18 de maig a partir de les 12 h compartirem amb vosaltres la visita virtual “El paper de la dona al segle XIX”, que posa en relleu les desigualtats de gènere en temps dels Papiol i recupera la presència de les dones al segle XIX. L’activitat s’emmarca en el lema del Dia Internacional dels Museus 2020: “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”.

La podreu seguir a través de les nostres xarxes socials:

Visita Virtual Dona al segle XIX


MUSEUM QUIZ

– Activitat finalitzada –

Poseu en joc els vostres coneixements sobre els museus de Vilanova i la Geltrú.

QUIZ MUSEUM DIM


PETJADES

  – Activitat finalitzada –

Feu “m’agrada” a les publiacions de les nostres xarxes i acompanyeu-nos en aquest dia tan especial.  

Participacio DIM 2020

 

>>>>>>> VOLEM ESTAR AMB TU! <<<<<<<