Dia Internacional dels Museus i Nit dels Museus 2019

El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des de 1977, amb l’objectiu de conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

I la Nit dels Museus és també una iniciativa organitzada pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) i promoguda pel Consell d’Europa que se celebra dins dels actes del Dia Internacional dels Museus, on hi participen més de 3.000 museus de 40 països.

Activitats al Museu Romàntic Can Papiol:

Divendres 17 de maig a les 18 h, itinerari “La Vilanova de Francesc de Papiol”. Recorregut pels carrers i la història local en temps de Francesc de Papiol (1750-1817), i amb visita al Museu Romàntic Can Papiol. Activitat gratuïta, amb reserva prèvia.

Dissabte 18 de maig (Dia Internacional dels Museus). Visites comentades gratuïtes: al matí, a les 11 h, les 12 h i les 13 h; a la tarda: a les 17 h i les 18 h. Activitat gratuïta, amb reserva prèvia.

A partir de les 19 h, LA NIT DELS MUSEUS. Entrada lliure. A les 21 h, concerts amb l’Escola de Música Musicàrea: The Rolling (Combo Musicàrea dirigit per Carlos Naranjo), Irina & The Fireworks (Combo Musicàrea dirigit per Jordi Artigas) i Si Fa Sol. Cor Gospel (dirigit per Silvia Martos).

Diumenge 19 de maig, Visites comentades gratuïtes: al matí, a les 11 h, les 12 h i les 13 h; a la tarda: a les 17 h i les 18 h. Activitat gratuïta, amb reserva prèvia.

Podeu consultar tota la programació dels museus de Vilanova i la Geltrú en el següent enllaç.

La nit dels museus 2019