Activitats escolars

El Programa educatiu

El Programa educatiu del Museu Romàntic Can Papiol està destinat a tots els nivells escolars: Educació infantil, Educació primària i Educació Secundària. Per altres nivells educatius també oferim visites més especialitzades destinades al coneixement d’aspectes concrets de la Casa i el seu context històric.

Activitats pedagògiques

Les activitats pedagògiques estan confeccionades seguint el programa curricular de cada curs i adaptant les explicacions a l’edat dels alumnes, tot creant un diàleg continu per tal de facilitar la comprensió i fer la visita més didàctica.

Les visites

Les visites per educació infantil i primària poden anar acompanyades d’un taller, ja sigui a partir de manualitats o altres activitats lúdiques. Per als alumnes de secundària oferim també visites que poden estar més centrades en aspectes concrets de la casa i la seva època, com per exemple, les fonts d’energia, els àpats i la cuina,.. generant així mirades més temàtiques a la col·lecció.

Suport didàctic

Per tal d’afavorir el suport didàctic al professorat disposem d’un dossier en els què es pot trobar també material amb el qual l’alumnat pot treballar tots aquests coneixements a la classe, ja sigui abans o després de la visita al Museu.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Activitats escolars

Programa d’activitats escolars

Podeu descarregar el dossier del programa escolar del curs 2019/20 des de l’enllaç

DESCARREGA’L AQUÍ